Retete

Batoane Bounty

Pentru 24 de batoane de 5 cm intr-un timp de 50 de minute. INGREDIENTE: 85 gr zahar, 50 gr unt, 200 gr frisca lichida, 200 gr fulgi de nuca de cocos, 300 gr ciocolata cu lapte. PREPARARE: -untul, frisca si zaharul se pun toate intr-o craticioara,la foc mic. Amestecam tot timpul pana se topeste zaharul, dupa care tragem craticioara la o parte de pe foc si adaugam nuca de cocos. Intindem (cu ajutorul unei spatule lungi) un dreptunghi de aprox 2 cm inaltime, pe care il lasam cam 15 minute la rece. Dupa acest ragaz taiem dreptunghiul in fasii de aprox 2 cm latime si 5 cm lungime si ii modelam capetele astfel incat sa devina rotunde. Astfel formate, le lasam toata noaptea si le imbracam in ciocolata a doua zi. Topim ciocolata. Dupa aceea luam cate un bastonas pe rand si il scufundam in ciocolata (cu mare grija) si il punem ori pe un gratar la racit ori pe hartie de copt.


ProdusCantitatePret produsComand
Coronita Zahar Cristal 1kg5.4 Lei
Albalact Unt 200g7.5 Lei
Frisca Hulala 500ml9.7 Lei
Poiana Ciocolata cu Lapte 100g3.8 Lei
Orlando"s Nuca Cocos 50g1.7 Lei

Oferta speciala

Almette Smantana 150g ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta speciala

Neumarkt 0.5l ...

Pret: 2.2 Lei

Oferta Speciala

Banane 1kg ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta Speciala

7 Days Max Ciocolata 90g ...

Pret: 2.5 Lei