Retete

Bruschete cu busuioc si rosii

Pentru 20 de bucati intr-un timp de 20 minute. INGREDIENTE : 1 franzela tip bagheta, 4 rosii, 4-5 fire busuioc proaspat, 6 linguri ulei de masline, 5-6 catei de usturoi, piper, sare. PREPARARE: 1. Tai bagheta in felii groase de 1 cm, pe care le prajesti pe ambele parti, pe un gratar teflonat sau intr-o tigaie, pana cand se rumenesc frumos. 2. Cureti cateii de usturoi si ii tai in lungime. Cand feliile de paine sunt gata, le scoti pe rand, pe o farfurie, le freci pe o parte cu usturoi si le ungi cu putin ulei de masline. 3. Decojesti rosiile, indepartandu-le, in acelasi timp, si cotoarele, apoi le tai in cubulete cu latura de cel mult 1 cm. Speli frunzele de busuioc si le tai marunt. Amesteci rosiile cu busuiocul, piper si sare dupa gust. Asezi umplutura pe feliile de paine. Servesti bruschetele calde, ca aperitiv sau la micul dejun. SFATUL NOSTRU: Este o gustare foarte potrivita pentru zilele din postul Sfintei Maria. Sursa: Practic-Carticica practica.


ProdusCantitatePret produsComand
Rosii 1 kg6.5 Lei
Ulei Masline Extravirgin Floriol 500ml19.3 Lei
Usturoi 500g6 Lei
Sare Iodata Recristalizata 1kg2 Lei
Casa Condimentelor Piper Negru Macinat 15 g1.4 Lei

Oferta speciala

Almette Smantana 150g ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta speciala

Neumarkt 0.5l ...

Pret: 2.2 Lei

Oferta Speciala

Banane 1kg ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta Speciala

7 Days Max Ciocolata 90g ...

Pret: 2.5 Lei