Retete

Chifle umplute

Pentru 12 bucati intr-un timp de 30 minute. INGREDIENTE: 12 chifle (de preferinta graham), 500 g branza dulce, 200 g telemea, 300 g sunca, 4 linguri smantana ,2 cepe , 2 legaturi marar, patrunjel ,2 cani lapte , 4 linguri margarina Delma, piper macinat, 200 g cascaval sau 12 felii branza topita. PREPARARE: 1.Tai cate un capacel chiflelor si le indepartezi miezul cu o lingurita. 2.Cureti, speli si toci marunt ceapa si verdeata. Razi fin telemeaua, iar daca este cazul, pasezi branza dulce. Tai sunca in cubulete. Pregatesti umplutura din branza dulce, telemeaua, sunca, smantana, ceapa si o condimentezi dupa gust. Ungi chiflele cu 2 linguri de margarina Delma si le umpli cu amestecul de branza si sunca. 3. Ungi cu margarina o forma termorezistenta, asezi chiflele si torni putin lapte. Introduci vasul in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu timp de 6-8 minute. 4. Scoti chiflele fierbinti si asezi deasupra cate o felie subtire de cascaval sau branza topita, care se va topi si va adera la suprafata chiflei. Le servesti la micul dejun sau la cina. Sursa: Practic-Carticica practica.


ProdusCantitatePret produsComand
Pecica Branza Telemea 300g7.5 Lei
Caroli Sunca York 610g/ buc16 Lei
Tnuva Smantana Mea Bogata 20% 150g3.5 Lei
Cosmin Marar 8g1.4 Lei
Casa Condimentelor Frunze de Patrunjel 8g1.4 Lei
Delma Sandvis 250g2.9 Lei
Casa Condimentelor Piper Negru Macinat 15 g1.4 Lei
Hochland Branza Topita Felii Cascaval 140g5.6 Lei

Oferta speciala

Almette Smantana 150g ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta speciala

Neumarkt 0.5l ...

Pret: 2.2 Lei

Oferta Speciala

Banane 1kg ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta Speciala

7 Days Max Ciocolata 90g ...

Pret: 2.5 Lei