Retete

Friptura de miel cu whisky si sirop de artar

Ingrediente Mod de preparare Ingrediente: 125 ml sirop de artar 75 ml whisky 1 legatura cimbru 6 cotlete de miel 1 lingura de ulei 1 lingura de unt 1 ceapa tocata foarte marunt 2 catei de usturoi tocati sare, piper Intr-un castron se amesteca whisky cu siropul de artar si cu cimbru si se pun cotletele la marinat. Se acopera cu o folie alimentara si se pune la frigider pentru 2 ore. Dupa ce s-a marinat prajiti cotletele de miel cate doua minute pe fiecare parte. Scoateti cotletele si in acelasi ulei caliti ceapa si usturoiul pana se caramelizeaza. Adaugati marinata peste ceapa, sarea si piperul. Puneti cotletele la loc in acest sos si mai lasati pe foc inca 15 minute.


Oferta speciala

Almette Smantana 150g ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta speciala

Neumarkt 0.5l ...

Pret: 2.2 Lei

Oferta Speciala

Banane 1kg ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta Speciala

7 Days Max Ciocolata 90g ...

Pret: 2.5 Lei