Retete

Inghetata de portocale

INGREDIENTE: 1/6 litru de zeama de portocale, o portocala intreaga, 300 grame de iaurt, 6 foi de gelatina, 4 linguri de apa, 2 albusuri, 2 plicuri cu zahar vanilat. PREPARARE: Se rade coaja unei portocale, adaugand-o la intreaga cantitate de zeama de portocale; se amesteca apoi iaurtul. se inmoaie foile de gelatina in apa rece, se scurg si se pun la bain-marie sa se topeasca in 4 linguri de apa. odata topite, se amesteca cu iaurtul cu coaja rasa de portocale. Compozitia se lasa la rece, sa se inchege putin; dupa aceea se bat albusurile spuma cu zaharul vanilat, se amesteca usor cu crema legata. se toarna in forma, se lasa la congelator timp de 6 ore. se serveste cu sferturi de portocala (fara pielite, samburi si filamente)


ProdusCantitatePret produsComand
Danone Nutriday Natural 400g3.9 Lei
Oua 10 buc5.5 Lei
Portocale 1kg5.5 Lei
Dr.Oetker Zahar Vanilinat 8g0.5 Lei

Oferta speciala

Almette Smantana 150g ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta speciala

Neumarkt 0.5l ...

Pret: 2.2 Lei

Oferta Speciala

Banane 1kg ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta Speciala

7 Days Max Ciocolata 90g ...

Pret: 2.5 Lei