Retete

Pangasius in Sos de Vin

Timp de pregatire si prima gatire : 30 min( complexitate redusa). INGREDIENTE : - fileu de pangasius 1kg; - o lamaie; - 2oo ml de vin alb; - 1 iaurt; - 2 galbenuse; - patrunjel; - cotor de ceapa verde; - 1 catel usturoi; - sare. PREPARARE: Intr-un castron se aseaza fileul de pangasius si se stropeste cu lamaie. Se lasa zece minute. Intr-o cratita se pune vinul cu aceeasi cantitate de apa (200 ml), usturoiul taiat marunt si sare dupa gust! Se lasa sa fiarba cateva minute la foc mare apoi se adauga fileul si se da la focul mic.Fierbem fileul aproximativ 4 minute apoi il scoatem cu grija pe o farfurie. Continuam fierberea sosului pana scade la jumatate. Intre timp se amesteca iaurtul cu cele doua galbenusuri si adaugam aceasta compozitie in cratita unde s-a fiert pestele amestecand cu telul in mod continuu. Adaugam apoi patrunjelul si putina ceapa verde (bineinteles taiate marunt si dupa gust). SFATUL NOSTRU: Pe fiecare farfurie se aseaza pestele, deasupra se pune sosul preparat, iar ca si garnitura ar fii indicat cartofii natur.


ProdusCantitatePret produsComand
File Pangasius 1kg15 Lei
Lamai 1 kg8.5 Lei
Casa Mare Demisec Alb 0.75l7.6 Lei
Tnuva Iaurtul Simplu 2% 375g2.9 Lei
Oua 10 buc5.5 Lei
Casa Condimentelor Frunze de Patrunjel 8g1.4 Lei
Ceapa Verde 1 leg1 Lei
Usturoi 500g6 Lei
Sare Extra Fina Iodata 1kg2 Lei
Cartofi albi 1kg2 Lei

Oferta speciala

Almette Smantana 150g ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta speciala

Neumarkt 0.5l ...

Pret: 2.2 Lei

Oferta Speciala

Banane 1kg ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta Speciala

7 Days Max Ciocolata 90g ...

Pret: 2.5 Lei