Retete

Panna cotta cu vanilie

Ingrediente: 1 canuta cu lapte, 2 batoane de scortisoara, 300 g iaurt de vanilie, 50 ml apa clocotita, 1 lingura gelatina (sub forma de pudra). Mod de preparare: punem sa fiarba intr-un vas la foc moale laptele cu batoanele de scortisoara. Dupa ce a dat in clocot se indeparteaza de pe foc si se lasa un pic la racit. Indepartam scortisoara. Amestecam laptele cu iaurt intr-un bol. Punem apa clocotita intr-un bol si punem gelatina in apa. Amestecam cu o firculita pana cand se dizolva gelatina. Incorporam apoi si iaurtul si amestecam pana obtinem o compozitie fina. Impartim compozitia in pahare, pe care le acoperim si le bagam la frigider peste noapte. Cand sunt gata de servire se scot si se intorc pe farfurioare. Se servesc cu gem de fructe sau sirop de fructe


ProdusCantitatePret produsComand
Helvetica Iaurt Extra 400g2.8 Lei
Casa Condimentelor Scortisoara Bete 15g1.4 Lei

Oferta speciala

Almette Smantana 150g ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta speciala

Neumarkt 0.5l ...

Pret: 2.2 Lei

Oferta Speciala

Banane 1kg ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta Speciala

7 Days Max Ciocolata 90g ...

Pret: 2.5 Lei