Retete

Rulada cu cacao

Timp de pregatire si prima gatire : 1 h. INGREDIENTE: • 500 g faina alba , • 125 g lapte , • 2 oua , • 1 pachet praf de copt , • 125 g margarina , • coaja rasa de la 1 lamaie sau de la 1 portocala , • 3 linguri cacao foarte buna. PREPARARE: 1. Cerni faina, pui laptele la incalzit si, dupa ce s-a incalzit pui in el margarina si zaharul. 2. Adaugi apoi si praful de copt dupa ce l-ai dizolvat cu putina zeama de lamaie. 3. Torni compozitia de lapte peste faina, adaugi sare, coaja de lamaie sau de portocala si framanti, adaugand treptat cele 2 galbenusuri si cele 2 albusuri batute spuma. 4. Cand aluatul se desprinde de mana, il acoperi si il lasi 2 minute. 5. Dupa ce a crescut intinzi aluatul pe masa, apoi il umpli cu cacao, il rulezi si il pui la copt timp de 40 minute. Sursa: Practic-Carticica practica.


ProdusCantitatePret produsComand
Baneasa faina 0003.3 Lei
Oua 10 buc5.5 Lei
Cosmin Praf de Copt 10g0.5 Lei
Holland 500g4 Lei
Lamai 1 kg8.5 Lei

Oferta speciala

Almette Smantana 150g ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta speciala

Neumarkt 0.5l ...

Pret: 2.2 Lei

Oferta Speciala

Banane 1kg ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta Speciala

7 Days Max Ciocolata 90g ...

Pret: 2.5 Lei