Retete

Rulou de pui cu ciuperci

Pentru 2 bucati intr-un timp de 25 minute. INGREDIENTE : 1 piept de pui, 200 g ciuperci din conserva , 150 g cascaval, o lingurita condimente pentru pui , 3-4 linguri faina, 200 ml ulei . PREPARARE: 1. Speli pieptul de pui, il usuci folosind un servet si il bati cu ajutorul unui ciocan pentru snitele. Tai pieptul in doua bucati, pe care le presari cu amestecul de condimente. 2. Scurgi ciupercile din conserva. Tai in felii cascavalul. Pe fiecare bucata de carne, asezi ciuperci si cascaval, apoi pliezi pe jumatate sau rulezi pieptul umplut. 3. Treci prin faina rulourile astfel pregatite si le prajesti in uleiul incins, la foc mic, intorcandu-le pe ambele parti, pana cand se rumenesc frumos. 4. Servesti rulourile de pui cu garnitura de cartofi, presarate cu cascaval ras, alaturi de salata verde sau salata de varza dulce. Sursa: Practic-Carticica practica.


ProdusCantitatePret produsComand
Piept de Pui File 1kg27 Lei
Jardinelle Ciuperci 400g3.8 Lei
Dalia Cascaval 530g20.4 Lei
Cosmin Condiment pt. Pui 20g1.4 Lei
Boromir Faina 000 1kg3.5 Lei
Ulei Floriol 1l8.8 Lei

Oferta speciala

Almette Smantana 150g ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta speciala

Neumarkt 0.5l ...

Pret: 2.2 Lei

Oferta Speciala

Banane 1kg ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta Speciala

7 Days Max Ciocolata 90g ...

Pret: 2.5 Lei