Retete

Tocanita cu carne de vita

Ingrediente: * carne de vita * morcovi * ceapa * usturoi * vin rosu * foi de dafin * cimbru * ardei iute * ulei de masline * sare * piperPreparare: Legumele se taie in bucati mari - morcovul in doua, ceapa in doua. Bucata de carne de vita se taie si aceasta in bucati mai mari. Se pun intr-un vas mare toate aceste ingrediente si se presara cu piper negru proaspat macinat dar si cu sare. Se toarna deasupra 500 ml de vin rosu de calitate si apoi se adauga cateva foi de dafin, dar si cimbru. Se lasa la macerat pentru un interval de 8-10 ore - cel mai mai bine si eficient peste noapte. Urmatorul pas: dupa ce se macereaza ingredientele in vin rosu, se dau bucatile de carne de vita prin faina, apoi se pun la rumenit intr-o tigaie cu ulei de masline. Pe langa se adauga bucatile de morcovi si bucatile mari de ceapa, apoi se pune si sosul in care s-au macerat ingredientele. Se da focul incet de tot, se pune capacul la tigaie si se lasa pentru doua ore. Dupa acest interval se adauga 2-3 catei de usturoi, putin ardei iute si se serveste. Pofta buna!


ProdusCantitatePret produsComand
Gulas de Manzat 1kg47 Lei
Morcovi 1kg2.9 Lei
Ceapa Galbena 1kg2.5 Lei
Usturoi 500g6 Lei
Sange de Taur 0.75l12.6 Lei
Casa Condimentelor Foi de Dafin 5g1.7 Lei
Cosmin Cimbru1.3 Lei
Ulei Masline Extravirgin Floriol 500ml19.3 Lei
Ardei Iute 0.25kg4 Lei
Sare Extra Fina Iodata 1kg2 Lei
Casa Condimentelor Piper Negru Macinat 15 g1.4 Lei

Oferta speciala

Almette Smantana 150g ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta speciala

Neumarkt 0.5l ...

Pret: 2.2 Lei

Oferta Speciala

Banane 1kg ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta Speciala

7 Days Max Ciocolata 90g ...

Pret: 2.5 Lei