Retete

Tocanita de ciuperci

Pentru 3 portii intr-un timp de 20 de minute.INGREDIENTE:300 g ciuperci proaspete, 4 rosii, 2 felii ceapa , 1 legatura patrunjel, 2 linguri ulei , piper sare. PREPARARE: 1. Cureti ceapa si ciupercile. Speli toate legumele si verdeata. Tai ciupercile si rosiile. Tai felii, ceapa si patrunjelul marunt. 2. Calesti putin ceapa in uleiul intins. Adaugi ciupercile, iar dupa 5 minute, rosiile. Torni cate putina apa si inabusi tocanita inca 10-15 minute. Spre sfarsit, condimentezi cu sare si piper, lasi sa mai dea in cateva clocote si presari patrunjelul. SFATUL NOSTRU: Un dovlecel taiat in cubulete, adaugat la calit, impreuna cu ciupercile, va spori tocanita si ii va da un gust dulceag. Sursa: Practic-Carticica practica.


ProdusCantitatePret produsComand
Rosii 1 kg6.5 Lei
Ulei Unisol 1l9.5 Lei
Sare Extra Fina Iodata 1kg2 Lei
Casa Condimentelor Piper Negru Macinat 15 g1.4 Lei
Ceapa Galbena 1kg2.5 Lei
Casa Condimentelor Frunze de Patrunjel 8g1.4 Lei

Oferta speciala

Almette Smantana 150g ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta speciala

Neumarkt 0.5l ...

Pret: 2.2 Lei

Oferta Speciala

Banane 1kg ...

Pret: 6.8 Lei

Oferta Speciala

7 Days Max Ciocolata 90g ...

Pret: 2.5 Lei